Ettermiddag

Litt hektisk avreise fra Yad Vashem. Måtte komme oss avgårde for å nå neste avtale klokka ett. Vi kom fram et par minutter over tida, så det gikk rimelig bra.
Moran fortalt om Hope for Israel sitt arbeid og vi fikk stille spørsmål. Veldig bra det arbeidet de har. Så er det også noen felles tanker med det vi ønsker å gjøre hjemme, men her har de nok kommet lenger i gjennomføringen. Tilslutt så vi en film om ei jente som hadde vært innom arbeidet til HFI.

Etterpå rusla vi ned i Ben Yehuda for å få oss litt mat. Det var nok på høy tid! Når vi var ferdig med å spise hadde jeg noen ærend, så, vi skilte lag. Prøvde å finne meg noen sandaler, men butikken var stengt… Gikk ned Jaffa-gata til Mamilla handlegate. Kjent at jeg begynt å,bli trøtt, så jeg rusla opp på hotellet for å slappe av. Kneet begynner vist å få nok…. Hadde håpet å få ta noen flere bilder.. Ja, ja får heller komme tilbake.

Tor Arvid hjelper kvinne i nøden! Bra jobba. Det er best han selv forklarer hva han gjorde. Spør han!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: