Kveldsmat

I kveld gikk fant vi en restaurant som lå nærme hotellet. Bare 300 meter å gå. Mange er trøtte etter mye gåing og mange opplevelser, så det passa bra.
Restauranten Chakra fikk god kritikk på TripAdvisor, så vi testa ut den. Veldig god mat, men noen fikk kanskje litt små retter… Min Biff Stroganoff var i overkant stor sammen med salaten. Til dessert ble det Belgisk Sjokolademousse sammen med Te nana (te med mynteblad). Servitørene hadde et vanvittig tempo, så det var litt stressende å se på. Det gikk veldig kort tid før maten kom, så det var kjekt. Ellers var det et litt høyt støynivå i restauranten. Noe vanskelig å få kontakt med personalet når vi ville ha regningen. Det så lenge ut som vi skulle komme oss ut av lokalet uten at noen reagerte på det, men to servitører la merke til det og takka oss for besøket.

Mange inntrykk å fordøye fra dagen i dag. Merker nok litt at vi begynner å bli trøtte. I morra er det guida tur i Jerusalem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: