Ferie…

Så er det ferie igjen. Det passa bra som vanlig. 🙂
Turen gikk opp til Øvre Sirdal og Suleskard over til Brokke. Det var endel sauer i veien så måtte passe på at jeg ikke traff noen med bilen.

Etter en liten kort stopp på Valle auto og bensin, gikk turen videre mot Porsgrunn via Dalen. I bakkene opp fra Valle merka jeg at bilen begynte å bli treig. Liten respons på kick-down. Litt usikker på om det hadde med at jeg har liten motor og det var bratte bakker. Etterhvert kom jeg til at det var noe galt med turboen. Konsulterte litt med sjefsmekanikeren og han var enig om det samme. Prøvde å ringe Grenland auto, siden det så ut som  jeg kunne klare å nå verkstedet før stengetid. Desverre hadde de som kunne lese ut koder gått en halvtime før.

Klarte å komme meg fram til Porsgrunn, men tok ikke sjansen på å kjøre forbi bilder, siden bilen hadde så lite dreiemoment. Møtte Broderen på Jonas B. Det var godt med noe mat etter kjøreturen. Da vi kjørte opp til leiligheten var bilen ok igjen. Det ser ut som det har gått over i et nødprogram. Får stikke ned på Gumpens auto på mandag for å ta ut koder fra bilen. Kan være greitt å sjekke at det ikke er noe alvorlig galt med bilen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: