Ben Gurion

Taxien kom tidlig så vi reiste 5 min før tida. Litt av et tempo den satte opp nedover…. Vi ble plukka opp til en kontroll av sjåfør og passasjerer i utkanten av flyplassen, men det gikk greitt.
På vei til innsjekk fikk vi spørsmål om vi var en gruppe. Det var vi så vi ble geleida inn i en egen kø. Sparte endel tid der. Dessverre hjalp det ikke så mye siden air france skranken ikke var bemannet. Heldigvis kom de etter et kvarter. Deretter var det innsjekk. Heldigvis kom Kari S med. Klarte ikke å få sjekket inn for henne på nettet.

Neste kontrovers var at vi måtte betale for å få med bagasjen. Ifølge websidene til air france mente jeg at vi skulle få dem med gratis. Det var supervisoren ikke enig i. Et smutthull i reglene siden biletten var kjøpt hos KLM. Ikke skikkelig samarbeid mao. Neste gang bruker jeg bare ett selskap.

Enkel sikkerhetssjekk og lett å komme oss ut av landet. Av en eller grunn ble TA og jeg plukket ut og sendt videre til ‘crew&disabled’-køen for å stemple ut av landet… Hmm. Forsåvidt fint for der var det ikke kø.

Nå har vi to timer venting før innsjekk.

Om bord og i rute.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: