mount vernon

Time to leave Washington DC, but not Washington… We started the day at Mount Vernon, home of George Washington. It must have been quite a big mansion in it’s time. Saw a lot of nice houses on our way to Vernon. 


Time to head for Delaware…. Check. New state visited… 🙂 did not do much there since we wanted a shorter drive/less stress tomorrow, when leaving for MN. Seems like we selected the right time to go there. It is really hot there…. 95/35…

I dag forlot vi Washington DC, men ikke Washington. Vi kjørte først til Mount Vernon som var hjemmet til George Washington. Det var nok et rimelig stort hus på tiden det ble utvidet. Så mange flotte hus på vei ned der…

På tide å reise til Delaware. Gjorde ikke så mye der, men besøkte en ny stat… 🙂 for å få en litt kortere tur til flyplassen i morgen, valgte vi å kjøre litt lenger i dag.  Det ser ut som vi valgte rett tid for besøk i Minneapolis…. Det blir 35 grader i morgen.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: