Keystone state

Had a late breakfast today before heading for Philadelphia,PA. We drove downtown and walked over to the Liberty Bell. There was a line to get in, so we waited some 20 minutes before the security check. I got a thorough search of my photobag and had to empty all my pockets. For some reason I was allowed to bring my pocket leatherman…
We desperately needed some food, so we walked to La Scala for an Italian inspired lunch. Had a quite good chicken sandwich. 

As we drove out of Philadelphia, the plan was to drive Lincoln hw/US 30 to Lancaster,PA. However; to save some time we decided to drive the freeway. Seems like there are plenty of hotels in the area. So was a bit surprised that many of them had no vacancies. La Quinta saved the day, so now we are relaxing a bit. 

Spiste sein frokost i dag, som vanlig… 🙂 Deretter satte vi kursen for Philadelphia,PA. Målet var Liberty Bell. Ganske lang kø for å komme inn, så vi venta omlag 20 minutter. Måtte gjennom en grundig sikkerhetssjekk før de slapp oss inn i bygningen. Merkelig nok slapp jeg inn med lomme-leathermankniven. 

Nå var det på høy tid med mat, så vi rusla inn på La Scala for å få litt italiainspirert mat. Hadde en god kyllingsmørbrød. 

På vei ut av byen var planen å kjør Lincoln high way østover til Landcaster. Det tok så lang tid at vi endte på motorveien, for å spre litt tid. Det er ganske mange hotell i området, men mange var fulle.  Heldigvis ble vi reddet av La Quinta. Nå slapper vi av litt, så blir det vel litt mat etterhvert. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: